fredag 13 februari 2015

Fredag


Kallt ute -28 grader och det är köldvarning på radion, i vinden är det upptill -40 grader. Det ser så fint ut när man tittar ut men sticker man ut näsan så känner man att det är rejält kallt.
PD day idag vilket betyder ledig dag för Amanda. Fotbollslaget ordnar som vanligt en fotbollsdag i en utav domerna.

                                 

                                 

Det är som att gå in i en igloo...
Men inne är det som tur är varmt och skönt. 

                                

Jag skjutsade Hasse till jobbet och för några ärenden bla till IKEA för att köpa ramar och även den obligatoriska lingonsylten. Tillbaka till jobbet var det dags för lunch och ett gäng visade oss ytterligare en ny restaurang, denna gång en thailändsk. Kwok gav mig som vanligt guidning i menyn. Han är en liten asiatisk kille men äter som en häst och har koll på de flesta restauranger verkar det som. På den här restaurangen kunde man välja grad av spicy 1-10. Jag tog 3 och tyckte det var starkt man undrar hur 10 smakade, oätbart??                                       
Tillbaka till jobbet för att jobba en liten stund och följa Hampes match med A-laget, andra matchen mot Sandviken. Hampe opererade sin tå på em innan matchen och doktorn som gjorde det skrattade när han sa att han skulle iväg och spela match, han fick en extra bedövningsspruta och sen var det bara att köra. Vinst igen!!
 Sen var det dags för fredags fika sen var den arbetsdagen slut, alldeles lagom, eller hur.

Fotbollens vinter säsong börjar gå mot sitt slut, nästa onsdag börjar uttagningarna för vår och sommarsäsongen. Ikväll var det också sista Greccoträningen för säsongen. Tävling om den som kämpade mest arrangerades och i sann Molins " jag hatar att förlora" anda så gav hon allt hon hade och vann såklart. Fick en jättegod smoothie i pris, hur nöjd som helst. 
Hasse och jag tog våran vanliga fredags promenad i kylan, allltid skönt efteråt. Fredagshandling och sen hem i tv-soffan , Skavlan med gäster på SVT-play.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar