lördag 7 februari 2015

Syntronic party

Hampus hade match imorse, tyvärr inte online men vi följde matchen genom swematcher. Vinst och åter igen på kvalplats för Valbo J 20. Bara två matcher kvar nu, så det blir spännande. Hampus gjorde två assist och var nöjd efter matchen.
                      
      
Efter lunch var det dags för Amanda att spela match. Igår blev hon tillfrågad om hon ville spela med 03-laget istället för sitt eget lag och det nappade hon på direkt. Lite nervöst var det naturligtvis men hon gjorde det jättebra. Hon fick spela mycket för dom var kort om folk. Hasse och jag blev lite förvånade när föräldrarna till tjejerna kommer fram till oss och tar i hand och presenterar sig och tackar så mycket för att vi ställde upp för deras lag. Lite kul....
Hem och duscha och sen var vi bjudna hem till Darrell på jobbet. Han hade bjudit alla med familjer hem till sig. Han bor rejält ute på vischan i ett jätte hus med en jättetomt. Tror att vart ca 40 personer.Kul att träffa allas barn och respektive.

                                 

                                 

De hade gjort en stor buffé med mycket olika sorters mat. Till maten serverades chips, inte vad vi är van vid men gott är det.

                                 

                                 

 Här är det en av våra x-jobbare, Nick, som tar för sig vid efterrätts bordet som var gigantiskt. 

                                 
Här är de tre kvinnliga anställda på kontoret förutom mig, annars är det bara karlar.

Amanda hittade några yngre tjejer att spela Wii med i källaren och när vi skulle åka hem 
så hade hon sån tur att hon fick låna hem deras Wii, vilken lycka. Det svenska som vi hade med oss hemifrån fungerar inte här.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar