lördag 14 februari 2015

Valentines day

                                 

Såklart blev ju familjen uppvaktad på Valentines Day.... Affärerna dignar av alla hjärtan, nallar och choklad förstås. Men tror inte att det är lika stort här som i USA.
Hasse smällde i sig sin choklad före frukost och kom sen på att det var nog inte så bra för hans migrän som han haft sen dagen innan.
På förmiddagen tränade jag i källaren och sen var jag ute och gick, inte lika kallt idag men ändå kyligt om kinderna. Amanda och jag gjorde sen iordning en ram med bilder. Ramen köpte jag förra året så den har stått ett tag men nu kom den äntligen upp på väggen.

                                  

Hampe hade match borta mot Avesta så vi följde den och det blev 10-3 till slut till Valbo och 3 poäng till sonen. Tror att de är klara för J 20 superelit kval nu..... När han sen kom tillbaka till Gävle körde bussen på hans bil på parkeringen, mest lackskador men så trist.

                                            

Amanda hade match även hon idag, hon fick åter igen spela med de äldre tjejerna, och idag gjorde hon verkligen en kanonmatch. Hon var inte lika nervös och fick spela mycket, 1-1 blev resultatet. Matchen spelades borta i en superdome på andra sidan stan. 



                                      

Tre fotbollsplaner bredvid varandra och även en friidrottsarena fick plats i den.
Hem och duschade och titta lite på The sens matchen på tv. Sen fick det bli middag ute. Vi åt på en restaurang som heter the Works. Rena drömmen, 50 olika hamburgare att välja på, olika bröd och tillbehör. Hittade tuffa salt och pepparkar och vi sa att det var tur att inte syrran va med.....

                                    

Så här glad man när det är fri påfyllning i glaset, eller kannan kanske man kan säga....

                          .         

Hem för att se Melodivestivalen, bara för att bli arg, igen.....  över att fel låt inte gick direkt till finalen. Men det är väl det som är charmen med mello ........
Go natt....






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar