lördag 31 oktober 2015

Halloween

Idag lördag blev det en tur ner till Bytown Market. Halloween firandet var i full gång och det var utklädda människor överallt. Amanda hade en bestämt att hon inte ska gå någon trick and treat i år eftersom hon inte äter godis, så varför då göra sig besväret att gå runt och be om det : )

                                    

Vet inte om de sålde så många beavertails idag, men varmt måste det ha blivit i kiosken i allafall....

                     

Klockan 5 hade Amanda match på andra sidan stan. Hon var inte super lycklig eftersom hon fick spela back men efteråt så tyckte hon det var kul. Hon hade mycket att göra och eftersom de har så få backar så fick hon spela mycket. De vann med 4-2 och det gjorde ju också saken bättre. 
Efter matchen så hade vi bokat en spökvandring nere på stan. Vi vandrade runt i stan med en guide som berättade spökhistorier. Det var inte speciellt läskigt men guiden var jätte duktig på att berätta så det blev väldigt roligt att lyssna. Turen avslutades inne på ett litet gammalt museum där det var mörkt och trångt. Där inne berättade hon 5 spökhistorier varav hon sa att 1 inte var riktigt sann och vi skulle försöka lista ut vilken det var och efteråt rösta på den falska. Av dom som röstade på rätt så drog de 2 vinnande namn och ett var naturligtvis Hans..... 

                                       

                                       

Innan vi tog bilen hem till Kanata igen så var vi på en irländsk pub med levande musik, personalen på puben var förstås utklädda dom också.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar