fredag 23 oktober 2015

Hemresa bokad

Veckorna går så fort, vips så är det helg igen. Vi har bokat hemresa till Sverige till jul nu. Den 5 dec åker jag hem till de stora barnen och den 17:e åker Hasse och Amanda. Vi blir hemma till i början på januari. Ska bli så skönt att se alla igen.
På Amandas skola var det disco idag. Hon var eld och lågor när hon berättade, 1.5 timme disco på skoltid med discolampa och allt, super kul. Det var en överraskning vad jag förstod och de skulle införa detta en gång i månaden. Det hade gått lite vilt till med 2 barn som gjorde illa sig men när lärarna hotade med att stänga ner musiken så blev det dans och inget annat och efteråt fick dom beröm att de skött sig bra.
Idag fredag blev det träning för hela familjen på kvällen. Hasse och jag sprang efter jobbet och Amanda var på Grecco på kvällen. Om två veckor ska de dra igång träning för föräldrarna samtidigt som barnen tränar. Hasse och jag brukar ju alltid vara ute och gå men nu får vi oss en egen genomkörare med stationsträning istället. Ska bli spännande och se hur det blir.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar