söndag 30 november 2014

Första advent



Trevlig advent på er allihop och tack Alice igen för adventsljusstaken...
Plusgrader och molnigt, hoppas det är bättre väder i Gävle. Söndagen började med pepparkakshus byggande, det gick inget vidare allt rasade och vi fick börja om, fortsättning följer...


Amanda tränade mitt på dagen och då passsade nissarna på att handla och slå in lite paket till adventskalendern. Som vanligt ute i tid.... Dollorama var rätta stället för detta, massor av små grejer som kostade 1 dollar. Hitta själva kalendern var värre, när jag frågade i några butiker bara tittade dom på mig och skakade på huvudet. Fick använda fantasin och göra en egen.


På kvällen var vi utbjudna på restaurang av en kollega på jobbet. Vilken middag det blev. Vi var på en kinesisk restaurang inne i chinese town. Thanh hade sin fru Ann och sina barn med sig. Deras dotter är den tjej vi tagit in på timmar för att hjälpa till på kontoret.
Först kom det in soppa, sen krabbollar, efter det pekinganka och sen på det flera rätter samtidigt, fisk, kyckling, musslor, biff mm. Hade ingen aning om att det skulle vara så mycket mat så när de sista rätterna kom in så var jag redan proppmätt. Väldigt gott och trevligt var det i alla fall.

                                  

Fler och fler av våra grannar har fått upp sin julbelysning nu, ingen bra bild men kunde inte låta bli att ta ett kort.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar