torsdag 20 november 2014

Torsdag



                                 

Vaknade idag till detta vackra väder. Det är inte som november brukar vara blött mörkt och dystert. Nej vi har haft lite snö strålande sol och 5 minusgrader, mer som en februari månad men en bitande kall vind.
Det drar ihop sig mot invigning på jobbet och det är massor att göra. Grabbarna håller på att montera ned arbetsplatser så att vi har lite plats att ta emot folk på. Det har varit lite trögt med inbjudningarna vi får se hur många gäster det blir till slut.
Igår var jag och en kollega och handlade julgran och julpynt till jobbet. Lite svårt när det svenska grön röda vita tänket skulle möta det mycket mer färg glada kanadensiska tänket men det var samtidigt lite roligt. 
Diana har varit i Sverige och jobbat några veckor nu i höst och har redan frågat om hon kan få möjlighet att åka igen. När vi åt lunch hade hon massor av frågor om allting. Det är intressant att jämföra människor, sjukvårdssystem, mat och miljö mm. Kansdensarna tycker att människorna i Sverige är jättetrevliga och välklädda, sportiga och väldigt mycket för att fika...
och förstås att det är dyrt.




1 kommentar:

  1. Åh så fint! här hemma är det så grått och tråkigt så du kan inte tro. Kommer inte ihåg när vi såg solen sist...

    SvaraRadera