tisdag 7 april 2015

Girls on the Run

Grabbarna har inte många dagar kvar nu här i Ottawa. De har vänt lite på dygnet redan, uppe nästan hela nätterna och sen sova halva dagen. 
Amanda åkte skridskor i dag i skolan. Hon var väldigt skeptisk till det först. De skulle åka i 50 min, varav 25 min åt ena hållet och sen 25 min åt andra?? Förmodligen så var det för att det var många nybörjare och de var rädd att de skulle krocka kanske.... Hon var ändå nöjd efteråt och tyckte att det var roligt, de ska åka igen på torsdag.
Amanda började också på "Girls on the Run" idag. Det är ett projekt över hela Canada som jobbar för att få tjejer att börja träna och även att förbättra deras självförtroende. De tränar löpning och målet är att springa ett 5 km långt lopp i juni. Efter löpträningen är de i klassrummet och pratar. Idag diskuterade de hur man ska försöka vända negativa tankar om sig skälv till positiva. 
Det är 2 ggr i veckan i 10 veckor, direkt efter skolan.
Hämtade henne kvart över 5 och sen direkt till fotbollsträningen och sen hem för att duscha och äta. Hasse och grabbarna drog på hockeymatch och vi myste framför filmen Sune i fjällen.











1 kommentar: