söndag 26 april 2015

Joggingtur runt sjön

Lång sovmorgon tills grannen i Sverige började skicka meddelande och tyckte att vi skulle vakna. Det blev några skype samtal innan vi tog oss upp ur sängen och åt frukost.
Tänk att man har en sån stor dotter nu så att vi kan jogga tillsammans, så mysigt. Det blev en liten tur runt en liten sjö i närheten av där vi bor.Jättemysigt spår med mycket vårblommor och fåglar runt omkring.
Amanda springtränar ju två ggr i veckan nu på skolan och sist så var hon helt slut efter att ha joggat och haft stationsträning, så där härligt röd och svettig i ansiktet när jag hämtade henne. Nu ska de även börja med det på fotbollen. Det börjar på tisdag.

                          

Nu ska vi snart börja planera för sonens student. Vi missar studentbalen med en dag, det var trist. Vi får anlita någon som får åka dit och ta kort. Den 12:e är det i allafall student och då är vi hemma. Hade hoppats på att vi skulle få ett gäng studenter på flak på besök men det är som vanligt för långt till Åbyggeby.

På söndagskvällen var det dags för match igen, det visade sig att det blev den sista, de förlorade med 2-0, jättespännande sista minut då de hade massor av chanser då de tog ut målvakten. Blev istället ett baklängesmål i tom kasse. Vilken stämning, åter igen fullsatt med 20500 personer.

                           

                           




1 kommentar:

  1. Vilken dag ska Hampus på bal??Den 30 maj ska jag kolla in alla fina som ska på bal. Om de är då kan jag fota.

    SvaraRadera