fredag 6 november 2015

Fredags träning

Denna vecka har Amanda haft matteprov. Hon har pluggat stenhårt, och det är verkligen inte hennes favoritämne. Idag fick hon tillbaka det och hade alla rätt. Det var tom så bra gjort att läraren smällde upp det på storskärm och visade hur hon hade redovisat sina svar. Hon var så stolt, och vi med förstås.
Vissa av barnen i klassen verkar ha väldigt höga krav på sig, någon som hade bara ett fel grät och sa till Amanda att hennes mamma skulle inte bli glad nu. Någon annan frågade henne vad hennes föräldrar skulle säga om hon hade haft ett fel. De skulle ha sagt bra jobbat, svarade Amanda. Det skulle mina inte säga, svarade den andra tjejen.

Fredagskväll betyder träning för Amanda på Grecco. Idag var det special-träning för föräldrarna i rummet bredvid. Stationsträning med 8 stationer, 45 sek på varje och 3 varv. Vi var rejält slut eftetåt. Hasse tycker alltid att jag ska spetsa till allt med lite spänning, det gjorde jag idag också. Föll pladask bakåt ner från en step bräda med bakhuvudet rakt in i en plåtvägg. Det var inte precis ljudlöst, kan jag lova. Såg några stjärnor men inte tillräckligt många för att sluta. Typisk mamma, var Amandas kommentar......

                               

På vissa tog träningen så hårt att ryggen behövde lite arbete efteråt......

                                

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar