lördag 7 november 2015

Lördag

Idag startade vi dagen med frukost vid tvn. Det visades nämligen hockey live från matchen Borlänge-Valbo på swehockey, så vi kopplade upp datorn så att vi kunde följa Hampes match.
Blev en vinst men inga poäng för Hampe idag, men han gjorde en bra match och var nöjd efteråt. Det var lite småbråkigt och många utvisningar. Hampe slog i handen i sargen så han svällde upp rejält efteråt och fick röntga handen. Ingen skada vad de kunde se nu men det var så svullet så han ska röntga igen på onsdag.
Efter lunch åkte jag och handlade lite mat för på kvällen kom Nygårds på besök. Innan dess så hann Amanda med en match hon också. De vann med 11-1, inte så spännande match men så roligt att se hur duktiga de har blivit på det här året och hur de hittar varandra i laget med jättefina pass. Så fort dom tappar sina positioner så skriker tränaren shape, och alla vet precis var dom ska vara. Nu när det är inomhus fotboll så är det lite annorlunda regler igen. Inga inkast utan inspark från långsidorna om bollen rullar över linjen. Ingen offside gäller och vid inspark av målvakt måste motståndarlaget backa upp till linjen och vänta tills någon av backarna rört bollen innan de får attackera igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar