onsdag 18 november 2015

Lösgodis på Ikea

Idag blev det en tur till IKEA innan lunch. Skulle köpa nya papperskorgar till jobbet och då är IKEA bästa och billigaste stället.
Jag hade precis handlat klart och passerat matavdelningen och köpt kaviar så såg jag det....
de hade fått in en alldeles ny hörna, med lösgodis. Det finns annars inte på samma sätt här som i Sverige. Köpte på mig en påse, det var verkligen inte gratis men värt varje krona. Problemet blir bara nu att spara påsen till lördag......


                    

                    

Hasse har bokat hemresa nu till i Maj, så den 27:e Maj flyttar vi hem till Sverige, som det ser ut nu. Det har gått så fort,  1 1/2 år redan. Vi har precis kommit in oss och fått allt på plats så ska man påbörja planeringen för att flytta hem. Lite märklig splittrad känsla, vissa dagar så är det bra och man vill inte riktigt att det ska ta slut än men vissa dagar vill man bara hem till resten av familjen och alla vänner. Som vanligt är man aldrig riktig nöjd : )
“Man surprised me most about humanity. Because he sacrifices his health in order to make money.
Then he sacrifices money to recuperate his health. And then he is so anxious about the future that he does not enjoy the present; the result being that he does not live in the present or the future; he lives as if he is never going to die, and then dies having never really lived.” 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar