torsdag 28 augusti 2014

Fotbollsavslutning



Idag har Amanda och jag varit hemma hela dagen för att vänta på leveransen av våra kartonger från Sverige.
Hasse har varit på jobbet och träffat ett gäng av sina nyanställda. Han har anställt 16 st och några av dom ska få åka till Sverige för att lära upp sig. Vissa ska vara där i 3 månader. 
Leveransen kom inte förrän vid 6-tiden så Hasse och Amanda fick åka på sista fotbollsträningen för sommaren utan mig. De bjöds på glass efteråt och även Amanda fick en tavla som avslutningspresent. 
Tjejerna pratade för fullt och de ville att Amanda skulle lära dom lite svenska ord.
Ryktena går fort om att det kommit en svensk tjej som spelat lite hockey i Sverige så att flera föräldrar har varit på Hasse idag om att hon ska komma och provspela. En av papporna är hockeytränare och han ordnade direkt en träningstid och drog ihop några tjejer som skulle träffas imorgon och spela lite på skoj med Amanda. Då kunde de se på vilken nivå hon kan spela på här om hon nu vill det..
Hon ska i allafall vara med imorgon har hon bestämt, så det var bara hem och prova utrustningen som vi precis packat upp i garaget. Skridskorna satt precis, så ska hon fortsätta så måste det inhandlas nya.
Hampe har spelat träningsmatch mot Huddik idag, han var rätt så nöjd med vinst, 2 gjorda mål, varav ett i krysset : ), 2 utvisningar,  en trasig klubba och en öm tå.


Titta på de här två nu då...
-Har du skrivit blogg idag mamma?
-Nej det har jag inte, det har ju inte hänt något idag. 
-Det har ju hänt massor...
Ok så då skriver jag och de där två somnar in...

1 kommentar:

  1. Underbar bild ; ) Önskar er lycka till därborta! Kramar från Karin och Crister

    SvaraRadera