onsdag 27 augusti 2014

Malin 40 år, körkort och rykande efterrätt

Idag blir bästa Malin 40 år. Stort grattis från oss!!
(Tänkte lägga ut en snygg bild på dig i bikini men då är vi väl inte bästa kompisar längre när jag 
kommer hem.. : )) 
Imorse for vi in till stan för att ordna OHIP-kort som ger invånarna här gratis sjukvård. Det tog oss säkert 1 timme bara att hitta rätt adress och en parkering bara för att få reda på att vi inte hade rätt papper med oss, orginal av hyreskontrakt tex. Ok bara komma tillbaka en annan dag med rätt papper....
Vi fortsatte ut till flygplatsen där Amanda åt en fortunecockie, en sån där med ett litet meddelande i, och då gick allt bättre. Våra saker från Sverige gick igenom tullen eftersom vi inte hade några automatvapen, knark eller giftiga plantor med oss i packningen, så imorgon kommer grejerna till vårt hus förhoppningsvis.
Nästa stopp var att ordna kanadensiska körkort. Vi får köra på våra svenska körkort i 60 dagar. Hasse har fått intyg från transportstyrelsen i Sverige om att han har ett giltigt körkort hemma, det ska skynda på det hela lite. Mitt har inte kommit än, undrar varför?
Han fick göra ett prov på vägskyltar och regler och ett kort syntest. Han blev godkänd so far. Nu måste han beställa ett uppkörningstillfälle på nätet. Lite nervöst var det allt för han.
Klockan drog iväg så det blev middag ute idag och Amanda kostade på sig en rykande efterrätt, den restaurangen tänker hon ta med kusinerna till när dom kommer.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar