måndag 25 augusti 2014

Hampe 18 år!!!



Idag blir han 18 år, grabben i rosa badmössa. Stort grattis älskade son från hela familjen!!




Vi var på besök på Amandas skola och registrerade henne. Det tog 10 min, ingen rundvandring eller nåt...
De berättade lite kort att hon börjar nästa tisdag kl 9 och då samlas alla barn och lärare ute på gräsmattan. Det skulle vara väl skyltat var hon ska vara. Alla klasser görs om från år till år så det är många nya i klassen.
Jag frågade om man får vara med som förälder men det gick inte. Lämna henne du och åk hem, drick kaffe och gråt en skvätt sa de åt mig.Sen är det lika bra att hon åker buss från första dagen. Ok vart går den, vart stiger hon av??  Titta på skolbussarnas hemsida...Ok , det ska bli den hårda vägen...
Amanda verkar inte speciellt orolig i alla fall. Vi får se till att hon har mobil med sig på bussen.
På kvällen blev det picnic på stranden , det har varit otroligt varmt och soligt de sista dagarna. Igår var det 30 grader fast kl var 5 på em.


Här spelas det skippo..














2 kommentarer:

  1. Hampus bjöd farmor o farfar med flera på fika. Det va fint dukat när vi kom med blommor mm, Sara var också där och tog emot oss. Vi hade en trevlig stund tillsammans. Nu är han vuxen o får rösta??????

    SvaraRadera
  2. Det är så kul att du kommit igång med bloggen igen,det blir en härlig blandning att läsa.Brist på lärdomar av olika slag,är det ingen risk för.Ni är duktiga allihopa,tycker jag.

    SvaraRadera