söndag 19 oktober 2014

Söndag kväll

Nu är helgen slut och det har varit en lugn helg och lite ensamt. Amanda har tränat både lördag och söndag och hon har sån träningsvärk så hon vill inte gå upp för trappen ens. En kväll sa hon att mamma nu kommer magrutorna...
Hon har tyckt att det har varit jätteroligt och det är fina anläggningar inomhus med konstgräs som de får träna i.
På lördagen efter deras egen träning så blev de tillfrågad om att spela match mot några äldre tjejer och de tyckte de var jättekul trots att de fick storstryk.
På lördagen öppnade ett nytt köpcentra alldeles i närheten av där vi bor, 75 butiker att shoppa loss i. Vi tog en liten tur till den på eftermiddagen men det gjorde resten av Kanata också så det var svårt att hitta parkering. Det var blåsigt och kallt att gå mellan affärerna så vi åkte hem och tittade på film istället.Sent på kvällen ringde Hasse från Sverige och han satt där mitt i natten i sin ensamhet och kunde inte sova, svårt med jetlag.
Idag har vi bakat efter träningen, chokladrutor, chokladbollar och frallor. Jag är inte kompis med jästen här så det jäser inget vidare. Den ska blandas ut i lite varm vätska och stå en stund innan man kan använda den... Hoppas jag får lite vanlig torrjäst från Sverige snart.
Det är bara några dagar tills syrran med familj kommer så idag har vi städat och bäddat deras rum.
Så nu Nora är det bara att komma....


Så glad är kussarna att de snart ska få flyga hit...


Längtar....

1 kommentar:

  1. Åh vad mysigt med besök från Sverige! Förstår att du längtar. Här hemma är det höst ordentligt, regn, rusk och mörkt. Och kämpa på Amanda! Magrutorna kommer!

    SvaraRadera