lördag 20 februari 2016

Syntronics Winterparty

Igår fredag så hade Amanda skiddag i skolan, alla på mellanstadiet åkte till Pakenham för att åka slalom. Även om man aldrig åkt förr så skulle alla prova. Först en tur i barnbacken för alla, där de bedömdes och fick en stjärna om de fick åka i stora backen och sen erbjöds alla en timmes skidlektion, det var väl så där tyckte Amanda eftersom hon redan kan åka... : ) Kul hade dom och hon var helt slut när hon kom hem. Hasse och jag hämtade upp henne vid skolan kvart över 5.
Idag lördag bjöd Darrell hem hela kontoret med alla respektive och ev barn på Syntronics årliga winterparty. 3 timmars pina enligt Amanda, bara småbarn och hon....
Vi vuxna tyckte det var trevligt i allafall, kul att träffas utanför kontoret. Darrells fru hade ordnat buffe och alla hade med sig delikatesser. Eftersom vi har många nationaliteter på kontoret så blir det många olika rätter med ånga olika smaker. 





Absolut proppmätta var vi när vi kom hem men vi tvingade oss själva ut på en kvällspromenad. Den fina halvmeters snön som kom häromdagen tinar nu snabbt, 7 grader plus och det har regnat hela dagen idag så gångbanorna var fulla med vatten, så synd.
Senare på kvällen blev det Mello, Skavlan och en ny Beck film.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar