lördag 21 maj 2016

Downtown Toronto

Kan inte säga att vi sov särskilt bra i natt. Rejält kallt var det trots tjock madrass och flera täcken. Campingen var en citycamping, väldigt nära ett tågspår och en flygplats, vi kanske sov 3 timmar innan vi vaknade av fåglarna klockan 6. Steve serverade en god frukost i alla fall med gröt, färskt frukt och bagels.


Min kära man som älskar tält han var glad ändå.... 



Steve och Jen hade husvagn och där fick Amanda sova och hon sov jätte skönt.


Efter frukost blev det en tur in till city Toronto, det tog ca en halvtimme att ta sig ner till stan. Peyton följde med oss medans hennes föräldrar åkte med storasyster på fotbollsmatch. Hennes lag hade match både lör, sön och mån medan våra tjejer bara hade matcher på lördagen.



Vilken vacker stad, minst 3 miljoner invånare och mer om man räknar förorterna. Något annorlunda än Ottawa, detta känns mer som en huvudstad. Motorvägen som leder genom Toronto är världens mest trafikerade, 16 filer i bredd, väldigt maffigt. Toronto ligger vid Lake Ontario och har en fin kustremsa längs hela staden. 
Först på listan stod Hockey Hall of Fame så klart. Parkering var inget problem, fanns massor att välja på så vi hittade ett garage precis under ingången till Hockey Hall of Fame.







Lunch på Wayne Gretskys restaurang....


Nummer 99 på burgaren så klart...






Var en lång kö för att komma upp i CN tower så tjejerna tröttnade, blev en tur ner till hamnen och lite glass och sen åter till campingen för grillning.
Steve väntade vid grillen redan och ölen låg på kylning....



Vid varje campingplats fanns det en eldstad där man kunde ha en öppen eld brinnande hela kvällen vilket alla hade så det blev väldigt mysigt när det blev mörkt.
Tjejerna chillade mest mellan sina cykelturer...




Grabbarna provade lite Kandensisk maple sugar whisky.
































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar