torsdag 12 maj 2016

Ny lägenhet

Fredag idag med ett fantastiskt väder. Varmt och skönt i luften, hoppas vi får samma väder nästa helg i Toronto när vi ska tälta. Revisorerna är nästan klara och allt ska vara klart på torsdag nästa vecka hoppas vi men nog droppade det in lite nya frågor allt när klockan var över 4..... : (
Denna vecka har jag lagt ut grejer som vi ska sälja på Kanadas blocket som heter Kidjiji. Super enkelt och helt gratis. Sålde Amandas tv igår kväll. Efter att jag lagt ut den, uppenbarligen alldeles för billigt, så kom en kille och hämtade den, på en timme var den borta.
Vi gick lite tidigare från kontoret idag, hämtade Hasses nyckel till hans nya lilla övernattnings lägenhet. 1 rum och kök i ett nybyggt område som heter Williams Court. Jättefin lägenhet med tillgång till pool och gym. Ligger inte alls långt ifrån där vi bor idag.

                             

                             

Nästa fredag kommer dom och börjar packa våra saker. Har börjat rensa lite i skåp och lådor och kastat lite grejer. Har gett 3 lådor lego till en tjej på jobbet vars son är Lego-fantast. Han blev helt överväldigad och även hans systrar som fick lite legofriends.
Efter träning och middag blev det en kall öl ute i det fria......
Vem tror ni fick dricka i den gula muggen..... : )

                             

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar