lördag 14 maj 2016

Mellokväll

Imorse skjutsade vi hem Amanda till Taylor, en av hennes fotbollskompisar.  De bor i ett enormt stort hus med pool, vinkällare, gym och biograf i. Glenn som pappan heter hade byggt huset själv. Nu skulle de sälja och han ska bygga ett nytt, över 10 miljoner skulle de ha för huset. 
Efter min påbörjade rensning i huset så hade vi massor av tomflaskor som vi åkte till Beer house med. Det är precis som förr i tiden i Sverige när man fick åka med flaskorna till systemet och panta dom.

                                    

                                    

Vi köpte lite nytt öl också, kan säga att det finns några sorter att välja på. Vi åkte sen vidare in till stan, till cykelbutiken, där Hasse inhandlade ett nätt litet handbagage att ha cykeln i när vi åker hem. Han kan ju inte ta den i konteinern eftersom han ska cykla 15 Juni. Lägg märke till märket,Thule, vilket är ett svensk märke. De säljer främst takboxar i Sverige tror jag. 
Nu får Hasse montera ner cykeln lite och sen får vi se hur det går. 

                             

På kvällen var det dags för Mello. Eftersom vi ligger 6 timmar efter här så var vi tvungna att hålla oss borta från sociala medier för att inte se vem som vann innan vi har sett programmet. Förra året hade vi laddat med go middag framför teven och skulle precis slå på Mello så skickar min kära lilla syster ett sms, "skål vi vann" och så var den spänningen borta. Hon har lovat att inte göra samma sak igen i år..... : )
I år hade vi bjudit hem Nygårds till oss så vi hade en helkväll med middag och sen mello med röstning. Det blev ju väldigt spännande på slutet. 
Tjejerna gjorde smorse i micron. Det är något typiskt kanadensiskt, kex med chocklad och marshmallows emellan, och detta värms, helst på grillen, så att chokladen smälter ihop med marshmallowsen.


                       

                       


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar