torsdag 26 maj 2016

Torsdag

Skjutsade Amanda till skolan idag från hotellet. 

Vi snodde med oss lite lunchmat till hennes matlåda från frukostbuffen. Det fick bli macka och youghurt till lunch idag. 
Har hunnit varit på kontoret några timmar idag i alla fall. JoAnn behöver lite avstämning nu innan vi åker. Vi ska gå igenom det sista imorgon.
Amanda har fått massor av presenter och kort i skolan, vissa har gjort kort och ritat och skrivit. De har skrivit så mycket fina saker så man blev alldeles tårögd.
På kvällen var det dags för projekt cykelpackning.....




Vätternrundan går snart av stapeln så då måste cykeln med hem. Däcken, sadeln och pedaler skruvas av och sen in i väskan, klart.... eller nästan i alla fall. Få se hur det går när han ska montera ihop den igen i Sverige.
Var är passen älskling? ... bra fråga så här dagen innan hemresa, lite panik...Jag hade ingen aning om var jag lagt dom. Tänk om de for med i conteinern, kanske i lådorna i lägenheten eller förhoppningsvis på hotellrummet någonstans.
De var som tur var i en av väskorna på hotellet....
Sista träningen idag med West Ottawa Soccer club. Vi bjöd på glass och Amanda fick en fotbollströja och ett inramat lagfoto.





Imorgon är det sista dagen på jobbet och i skolan....




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar