tisdag 24 mars 2015

Återresa

      Tidig uppstigning och iväg till Arlanda. Sonen ville skjutsa Amanda så de åkte i egen bil. Planet gick vid 8 tiden och vi flög via London som vi gjorde när vi flög hit. Tunga väskor som vanligt och denna gång hade jag smugglat ner lite matnyttigt i väskan och hoppades att ingen skulle märka det. Min man sa att det kan bli dryga böten om man åker dit men då var det redan för sent.                   

                         

                          

Vi mellanlandade i London och där hade vi 2 timmar att slå ihjäl. Vi åt frukost/lunch, svindyrt kan man lugnt säga. Resan gick bra och vi landade i Ottawa kl 4 på em lokal tid. Vi tog oss igenom passkontrollerna och stod vid bandet och väntade på väskorna. Vi hade precis tagit bort min från bandet då dök det upp en tulltjänsteman med hund som sniffade igenom alla väskor på bandet. Skulle bara ha varit så typiskt om de hade sniffat på min väska.... De letar säkert allvarligare saker
 än jäst.... : ).
Amanda var super hungrig så vi dök in på Montanas för lite kvällsmat och när vi sitter i restaurnagen så pratar vi om hur smidigt det gick att flyga idag, inga förseningar eller borttappat bagage.... eller vänta nu..... fick vi med oss Amandas bandyklubba från specialbagagebandet. Nej... det fick vi inte.
Hasse fick åka tillbaka senare på kvällen för att hämta den.
Nu är kylskåpet påfyllt och väskorna uppackad och vi är super trötta. Gonatt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar