söndag 8 mars 2015

Neil Diamond

Idag på fm blev det nog sista åket på kanalen för i år. Härligt väder, bara 3 minus och sol lite då och då. Vi åkte hela kanalen fram och tillbaka, det blev 15.6 km. Amanda gav oss alla en utmaning på vägen tillbaka. Inte stanna på hela vägen, 7,8 km, och vi klarade det. Bra jobbat Amanda..... och mamma och pappa.
                             

Sista assesment i fotbollen för Amanda idag, sen får vi besked i veckan om i vilket lag hon hamnar i. Sen drar träningarna igång efter lovet. Hasse körde dit henne, som förälder får man inte sitta och titta på dessa så det var bara att åka hem. 
Hon hade med sig övernattningsgrejer och åkte direkt hem till Payton efter träningen där hon skulle tillbringa kvällen och natten.


 Vi var bjudna av Paytons pappa på konsert på kvällen, Niel Diamond, på Canadian Tire center. Hans jobb har en loge där.  Kan ju säga att jag kände igen namnet men var sen tvungen att höra efter på Spotify om jag kände igen musiken. En eller två låtar hade jag hört förr, han är tydligen 75 år nu.
 Fullsatt var det och vi höll väl nere medelåldern rätt bra, men han var rätt bra och det var härlig stämning på arenan. 
                              


Efteråt satt vi kvar i logen en stund och såg först hur den tömdes på publiken och sen när det drog in massor av människor i arenan som skulle plocka ner scenen, städa och plocka undan stolar för i morgon är det ju match igen i arenan.          
                            

Efteråt blev det öl och korv på en pub innan det var sängdags.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar